RECEPTY

Jedna surovina spojuje všechny naše recepty. Sladké i slané. Tou surovinou je LÁSKA. Přemýšleli jsme s Martinem, proč se říká, že každé jídlo, které je připravené s láskou, chutná vždycky lépe. A pak jsme na to přišli. Je to díky tomu, když milujete, co děláte, nikdy nic neošidíte. Ba naopak. Věnujete tomu ještě mnohem více, než byste třeba museli. Tak přesně proto bude vždycky jídlo připravované s láskou chutnat lépe!❤️ Všechna naše jídla se snažíme odlehčit, ale zachovat jim stále báječnou chuť. Protože nakonec nevím jak vy, ale já jím nejen abych se najedla, ale abych si jídlo užila.😊

Langoš

Langoš

Na povrchu křupavé a uvnitř vláčné langoše. Navíc z těsta, které snadno strávíte. S kečupem, s tatarkou anebo se zakysankou, potřené česnekem a posypané bohatým množstvím sýru. Kdo by si dal?

číst více
Red velvet cupcake

Red velvet cupcake

Pokud jste hledali jednoduchý, a přitom rychlý valentýnský dezert, který stihnete připravit po práci 14. února, můžete přestat. Právě jste ho našli. Vláčný red velvet cupcake s krémovou čepicí.

číst více
Vegan Gyoza knedlíčky

Vegan Gyoza knedlíčky

Silně návykové Gyoza knedlíčky. Navíc bez masa a plné barevné zeleniny. Hodí se skvěle na oběd, večeři, ale taky i jako netradiční pohoštění pro návštěvy.

číst více
Detroit style pizza

Detroit style pizza

Tahle pizza, to je úplně jiná liga. Nadýchané vyšší těsto, vymazlená domácí omáčka, paprikový salám a hromada sýru!

číst více
Kimchi fried rice

Kimchi fried rice

Zbyla vám rýže ze včerejšího oběda? Připravte si jednoduchou a skvělou Fried Rice s kimchi. Křupavá rýže, asijská chuť a nálož vitamínů, minerálů a probiotik.

číst více
Silvestrovské krekry

Silvestrovské krekry

Varování. Tyto silvestrovské krekry, které jsou extrémně žravé. Jsou skvělé samostatně, s pomazánkou, dipem anebo k obloženému prkýnku.

číst více
Mozartovy koule

Mozartovy koule

Kulička potažená hořkou čokoládou a ozdobená nasekanými pistáciemi. A uvnitř? Uvnitř vrstvička mandlového marcipánu, pistáciového marcipánu a domácího nugátu.

číst více
Hruškový koláč

Hruškový koláč

Hruškový koláč neboli pité. Jednoduchý koláč ze dvou vrstev křehkého těsta proložený ovocnou vrstvou z hrušek a ovocného džemu. Koláč, který hned zmizí ze stolu.

číst více
Norimberské perníčky

Norimberské perníčky

Takovou rychlovku musíte letos zkusit. Na povrchu křupavá glazura, uvnitř voňavé a vláčné. Nemůžeme se rozhodnout, jestli nám více chutná cukrová anebo čokoládová poleva.

číst více
Podzimní hřejivá polévka

Podzimní hřejivá polévka

Komfortní polévka, že vám bude líto, až začne jaro.😊 Jsou v ní fazole, pórek, kadeřávek, ochucená je zauzenou mletou paprikou a taky paprikovou tvrdou klobáskou, která polévce dodává správný chalupářský říz.

číst více
Svatomartinské rohlíčky

Svatomartinské rohlíčky

Svatomartinské rohlíčkyPoslední dobou se nám líbí návrat ke klasickým receptům, na kterých si nejen pochutnáme, ale při jejich vaření/pečení si i...

číst více
Sýrové krutónky

Sýrové krutónky

Jednoduché zobání k televizi anebo perfektní doplněk k tomatové polévce. Necháme na vás, jak si tuto sýrovou křupavou pečenou dobrotu vychutnáte. 🙂

číst více
Hovězí po burgundsku

Hovězí po burgundsku

Vřelé, teplé, plné chutí, není snad nikdo, kdo by tento francouzský pokrm plný červeného vína, rozpadajícího se hovězího a zeleniny nemiloval. Obzvlášť, když k němu servírujeme bramborovou kaši.

číst více
Open sandwich s tzatziki a kofty

Open sandwich s tzatziki a kofty

Opečený lehce křupavý bílý chléb potřený česnekem, na něm tzatziki, piklované okurky, plátek rajčete, červená cibulka a hlavně šťavnatá kofta se Salátovou Lučinou.

číst více
Charlotta se šlehačkou a jahodami

Charlotta se šlehačkou a jahodami

Jednoduchý, rychlý, a přitom velmi efektní dezert letní dezert. Máslový krémový korpus s vanilkou, lahodná šlehačka s pecičkami čokolády a šťavnaté jahody s jahodovým džemem.

číst více